Over Caresq

Over Caresq

Wie zijn wij

Caresq verzorgt de zorginkoop voor de ruim 300.000 verzekerden van Promovendum, National Academic, Besured, Aevitae en Aon. 
Caresq vertegenwoordigt iptiQ, de risicodrager voor de zorgverzekeringen van Promovendum, National Academic en Besured. Vanaf 2020 is iptiQ ook risicodrager voor de zorgverzekering Aon. IptiQ is 100% dochter van Swiss Re, een van de grootste financiĆ«le instellingen ter wereld met meer dan 150 jaar ervaring. IptiQ is onder andere actief in Ierland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.
Vanaf 2019 vertegenwoordigt Caresq ook EUCARE, de risicodrager voor de zorgverzekeringen van Aevitae.

Met een gedreven en professioneel team zorgt Caresq voor kwalitatieve, toegankelijke en betaalbare zorg. Daarnaast houden we de administratieve belasting voor de zorgaanbieder minimaal. Dit doen we door optimaal digitaal te contracteren via VECOZO en door zorgverleners zo min mogelijk te belasten met extra registraties. Vereist is en blijft dat de kwaliteit van de zorgverlening gewaarborgd blijft.

Caresq werkt voor de afhandeling van de zorgdeclaraties en beoordeling van behandeling waarvoor op voorhand toestemming dient te worden aangevraagd (machtigingen) samen met Caresco, Aevitae en One Underwriting.

Caresq is een handelsnaam van CAK Volmacht B.V. KvK-nummer 23078337.
 


Contact

033 - 20 20 520 (ma-vr 8:30 tot 17:00)
zorginkoop@caresq.nl

Zorgovereenkomst aanvragen?


Aanvragen