Over Caresq

Over Caresq

Wie zijn wij

Caresq verzorgt de zorginkoop voor de ruim 200.000 verzekerden van EUCARE, de risicodrager voor de zorgverzekering van Aevitae (UZOVI 3360).

Met een gedreven en professioneel team zorgt Caresq voor kwalitatieve, toegankelijke en betaalbare zorg. Daarnaast houden we de administratieve belasting voor de zorgaanbieder minimaal. Dit doen we door optimaal digitaal te contracteren via VECOZO en door zorgverleners zo min mogelijk te belasten met extra registraties. Vereist is en blijft dat de kwaliteit van de zorgverlening gewaarborgd blijft.

EUCARE
EUCARE is een verzekeraar die voor zijn klanten in de hele EU unieke oplossingen biedt op het gebied van zorg-, arbeidsongeschiktheid- en verzuimvraagstukken. Zij werken samen met partners die dichtbij de klant staan. EUCARE biedt in samenwerking met Aevitae zorgverzekeringen aan in Nederland. In deze samenwerking is Aevitae de volmacht die de verzekeringen van EUCARE aanbiedt en uitvoert.

 

IptiQ
Tot en met 2020 verzorgde Caresq ook de zorginkoop voor iptiQ, de risicodrager voor de zorgverzekeringen van Promovendum, National Academic, Besured en Aon. iptiQ heeft besloten per 1 januari 2021 de Nederlandse zorgmarkt te verlaten. Hiermee stopt per 1 januari 2021 de samenwerking tussen Caresq en iptiQ.

 

Het KvK-nummer van Caresq B.V. is 23078305.

Contact

088 – 35 35 732 
zorginkoop@caresq.nl

Zorgovereenkomst aanvragen?


Aanvragen